Woensdag 16 en Donderdag 17 september 2020

Juli 2020

Tijdens de opleidingsweek voor de medewerkers van Risk Knowledge verzorgd door Firebrand training is de nodige aandacht besteed aan Lean Six Sigma. De week is afgesloten met het examen Green Belt waarvoor onze beide medewerkers zijn geslaagd.

Maandag 14 september 2020

PinkRoccade Ziekenhuizen organiseert een kennissessie met als onderwerp “VIPP5 door de ogen van een auditor” waar Theo de Breed van Risk Knowledge ingaat op het verschil in audit tussen VIPP1 en VIPP5 alsmede het gebruik van PGO’s en de eisen, die ten aanzien van VIPP5 worden gesteld. Voor meer informatie klik hier.
Praktische tips voor het inrichten van een managementsysteem op het gebied van informatiebeveiliging worden uiteengezet door één van onze docenten in de training ISO 27001 IN DE PRAKTIJK. Deze training wordt georganiseerd door NEN trainingen. Voor meer informatie klik hier. .
Augustus 2020 In augustus 2020 heeft het College Kwaliteitsonderzoek (CKO) van NOREA onderzoek verricht naar het stelsel van kwaliteitsbeheersingsmaatregelen van Risk Knowledge en vastgesteld dat het aanwezige stelsel van kwaliteitsbeheersingsmaatregelen van Risk Knowledge voldoet aan het Reglement Kwaliteitsbeheersing NOREA (RKBN).